Konkurss “Eesti Parim Toiduaine” ootab osalejaid 26. veebruarini

Sel aastal korraldab Eesti Toiduainetööstuse Liit konkurssi „Eesti Parim Toiduaine” juba 27. korda. Iga-aastase toiduainete konkursi eesmärgiks on tutvustada tarbijatele uusi tooteid, innustada tootjaid tegelema tootearendusega ning anda märgiga parimatele tunnustatud kvaliteedimärk.

Konkursile esitatavad uued tooted väikeettevõttelt peavad olema:

  • toiduainetööstusettevõtte poolt Eestis toodetud;
  • toodud Eesti turule ajavahemikus 01.01.2020-31.12.2020 ning olnud müügil jaevõrgus;
  • uued tooted (ettevõtte, toiduainetööstuse või toiduturu suhtes uus või tehnoloogiliselt uuendatud toode k.a. pakend);
  • toodetud ettevõttes, kus töötab kuni 50 töötajat ja mille aastakäive ei ületa 10 miljonit eurot;
  • tööstusliku tootmise alla ei kuulu eraelamus tootmine.

Konkursi tingimused SIIN