Aasta turismitegu konkurss

Foto: Bruno Scramgnon

Visit Estonia on välja kuulutanud konkursi Turismitegu 2022. Aeg on esile tuua enda ägedad turundusteod ja turismitooted. Kõik ettevõtted väikestest turismitaludest kuni suuratraktsioonideni, erialaliidud ja sihtkohad kutsutakse tagasi vaatama aastale alates möödunud sügisest ja esitama konkursile oma silmapaistvaid turismitegusid. Konkursile oodatud turismiteod peaksid jääma perioodi 01.09.2021-31.08.2022. Võrdsuse huvides jäävad välja ühisturundusprojektid koostöös Visit Estoniaga.

Auhinnad antakse sel korral välja kahes kategoorias: Aasta turundustegu ja Aasta turismitoode. Kandideeri ise või esita parim kandidaat 12.augustiks

Esitatud töödest valib žürii mõlemas kategoorias kaks finalisti, ehk kokku neli kandideerijat, kellest 29.septembri turismikonverentsil selgub publiku hääletusel mõlema kategooria võitja. Žüriisse kuuluvad EASi ja Kredexi ühendasutuse turismiarenduskeskus, EASi ja Kredexi ühendasutuse teenusedisaini juht, Eesti Turundajate Liit, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium, Eesti Turismifirmade Liit, Eesti Hotellide ja Restoranide Liit.

Loe lähemalt, kandideeri ja nomineeri: Konkurss Turismitegu 2022 (puhkaeestis.ee)