LEADER aitas Hammerlocki uute saalitreeningruumide ehitamisel

Oleme loonud uue sarja lõppenud projektide edulugudest ja hakkame neid avaldama nii kodulehel, meie Facebookis kui ka toetusperioodi kokkuvõtvas kogumikus. Kui oled viinud aastatel 2016-2022 ellu Leader toetusega projekti, kirjuta sellest OMA LUGU, et saaksime seda kõigiga jagada!

Autor: Andriana Liibek

Maadlust on Leon Reitsaku eestvedamisel Kehtnas harrastatud aastast 1986. Ta on pühendanud kogu oma elu maadlusspordi arengule ja sportlike eluviiside edendamisele. Tema käe alt on sirgunud tuntud maadlejad Siim Riisenberg, Tanel Samuel, Artur Rassmann

Pikka aega kasutati maadlustreeninguteks Kehtna Raskejõustiku maja. Hoone oli amortiseerunud ja ruumide ülalpidamiskulud ebamõistlikult suured. Vaja oli leida uued korralikud ruumid treeningute läbiviimiseks.

Pika maadlustraditsiooni jätkamiseks Kehtnas rajatigi LEADER toetusega Kehtna Põhikooli kasutuseta seisvatesse köögiruumidesse kaasaegsed multifunktsionaalsed treeningruumid (jõusaal ja saalitreeningute ruum). Projekti raames investeeriti kolme osapoolega kokku 300 002,64 eurot, millest 99 990,87 eurot oli LEADER toetus. Lisaks treeningruumide ehitamisele soetati ka treeningvahendeid: maadlusmatt, peeglid, varbsein ja köis. Maadlusklubi Hammerlock eestvedamisel toimuvad uutes ruumides igapäevaselt maadlustreeningud.

 Kaasaegne sisustus võimaldab mitmekesistada kõikide treeningute sisu ja tõsta treeningute mõju efektiivsust. Renoveeritud ruumide läbi on maadlusklubi sõnul projekt täitnud oma eesmärgi ning maadlus on jätkuvalt Kehtnas alles.

Taotleja: Maadlusklubi Hammerlock MTÜ
Taotlemise aasta: 2018
Toetusmeede: Elukeskkonna parendamine ja maaelu põhiteenuste kvaliteedi tõstmine