Veebiseminar “Arukas külaturism – toitlustuse korraldamise võimalused”

METK maaeluvõrgustiku teenistus korraldab 2. novembril 2023 kl 10.00-12.30 Zoomi keskkonnas külaturismi ja toitlustuse teemalise seminari. Kaasatud on spetsialistid Põllumajandus- ja toiduametist ning praktikud.

Ürituse eesmärgiks on vaadelda külaturismi teemat toitlustuse korraldamise vaatepunktist, millega peab kogukond toitlustuse pakkumisel arvestama. Lisaks milliseid on selleks erinevad võimalused ja kuidas teha seda kõike seadustele vastavalt ning keskkonda säästvalt. Veebiseminar annab võimaluse saada informatsiooni, mõelda kaasa ning läbi teiste kogemuslugude leiab igaüks inspiratsiooni ja uut indu tegutsemiseks.

Külaturism võib olla üks võimalus, kuidas oma küla arukalt arendada. Seminar on suunatud arukate külade huvigrupile, LEADER tegevusrühmade esindajatele ja kõigile teemast huvitatutele.

Registreerimine avatud kuni 2.11 kl 9.00. Zoomi link saadetakse registreeritud osalejatele.
Registreerimisel on oodatud küsimused PTAle. Võimalusel käsitletakse huvipakkuvaid teemasid sellel seminaril või saadakse sisendit järgmisteks infoseminarideks. Rohkem infot ja päevakava maainfo veebilehelt.

Allikas:  maainfo.ee