Kestlikkuse teemapäev kultuuriturismi suunal

Turismiettevõtja on oodatud 24. jaanuaril osalema põnevale kestlikkuse teemapäevale, mis toimub kaunis Noarootsis! See on suurepärane võimalus kultuuriturismi ettevõtjana avastada uusi võimalusi, kuidas integreerida kestlikke tavasid oma tegevusse.

Osavõtt on tasuta, registreerimine hiljemalt 19. jaanuariks.

Seminariosa esinejad:

Mirje Tammaru, Eesti Kunstiakadeemia muinsuskaitse doktorant ja kultuurigiid

Raimo Matvere, Acento OÜ

Liis Burk, Lahemaa Pärimuskoda

Päevakava:

9.30 Kogunemine Noarootsi lokaalis ja tervituskohv.

10.00-12.30 Rannarootsi kultuuripärandit tutvustav bussiekskursioon Noarootsi poolsaarel. Giid Ülo Kalm, Rannarootsi muuseumi juhataja.

Alustame bussiga ringsõitu Noarootsi lokaali juurest Pürksi külas, autod saab tulles parkida selle lähedale. Soovijad saavad bussile liituda juba Haapsalust.

12.30-13.30 Lõuna Noarootsi Lokaalis. Maitsed Rannarootslaste retseptiraamatust. Ebe-Kai Härm.

13.30 – 14.30 Raimo Matvere, kestlike sündmuste korraldamise ekspert, Acento OÜ. Kestlik kultuuriturism- miks ja millele mõelda?

14.30 – 15.30 Kestlik kultuuriturism. Mirje Tammaru, kultuurigiid ja Läänemaa turismijuht.

15.30 – 16.30 Liis Burk, Lahemaa Pärimuskoda. Kogemus- Lahemaa Pärimuskoda hoiab, viljeleb, edendab ja annab edasi meile omast kultuuripärandit läbi hoiaku. Harjumaal tegutseva ettevõtte tutvustab oma tegemisi ja mõttelaadi.

Ole valmis avastama uusi võimalusi, kuulama huvitavaid kogemusi ning looma kontakte teiste kestliku mõtteviisiga ettevõtjatega. Registreeri end juba täna, et tagada oma koht sellel inspireerival sündmusel.

Kontaktisik:
Anneliis Jool
Harju, Rapla-, Läänemaa DMO
Analüüsi- ja kommunikatsioonijuht
Tel.+372 52 71634
anneliis@heak.ee

 

Allikas: DMO HEAK