Esineja
-
Hilja Pillisner
“Hobikokast ettevõtjaks” veebikoolitus, 2. moodul
Koolitus koosneb neljast iseseisvast moodulist, igaüks pikkusega 3-3,5 akadeemilist tundi.
Toiduhügieeni algõppe läbimise kohta saavad osalejad tunnistuse. Samuti saavad osalejad
abimaterjalid, mille alusel ise enesekontrolli (EK) plaan koostada.
Eesmärk:
Suurendada Järva- ning Raplamaa kodu- ja hobikokkade teadmisi toidukäitlemise osas, toetada
nende paremat hakkama saamist kohalike toitude pakkumisel, samuti nende tegevuse kooskõlla
viimist valdkondliku seadusandluse ja nõuetega, luua parem stardiplatvorm isikliku ettevõtlusega
alustamiseks.
Koolitus on osalejatele tasuta.
2. moodul – teisipäev, 27.aprill 2021 kell 11.00-14.30 (koos puhkepausiga)
Toiduhügieenikoolituse kava 6 akadeemilise tunni ulatuses:
– toiduhügieeni üldpõhimõtted
− mikroorganismid ja nende kasvu ning paljunemist mõjutavad tegurid
− toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgitused, infektsioonid
− toidu füüsikaline, mikrobioloogiline ja keemiline saastumine
− toidu säilitamise viisid, tingimused ja temperatuur
− ettevõtte struktuur, seadmed ja tehnoloogia
− puhastamine ja desinfitseerimine
− kahjuritõrje
− isikliku hügieen enesekontrolli põhimõtted
− toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavuses
konkreetsete tööülesannetega
Aprillis alustab koolitus “HOBIKOKAST ETTEVÕTJAKS” – Raplamaa Partnerluskogu MTÜ (raplaleader.ee)
Sorry, the comment form is closed at this time.